WhatsApp gruplarda sesli sohbetler özelliğini kullanıma sunuyor:İşte nasıl çalıştığı

WhatsApp gruplarda sesli sohbetler özelliğini kullanıma sunuyor:İşte nasıl çalıştığı
WhatsApp gruplar için yeni bir özelliği test etmeye başladı. Gruplarda sesli olarak konuşmak mümkün olacak. Sohbet 32'den fazla katılımcıyı da içerebiliyor.

WhatsApp kısa bir süre önce 60 saniyelik video mesajları gönderme özelliğini tanıttı. Şimdi de WhatsApp gruplarda katılımcıların daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olacak yeni bir özelliği kullanıma sundu. Meta'nın sahip olduğu platform bu özelliği Android beta sürümleri için kullanıma sunuyor.

WABetaInfo tarafından bildirildiği üzere WhatsApp, Android beta test kullanıcıları için yeni grup sesli sohbet özelliğini 2.23.16.19 uygulama sürümüyle sunmaya başladı. Kullanıcıların bu yeni özelliğe erişmek için uygulamalarını güncellemeleri gerekiyor.

Kimse Katılmazsa 60 Dakika Sonunda Otomatik Sonlanacak

Bir grup sohbetinde yeni bir ses dalga formu simgesi görülebilir. Bu simgeye dokunulduğunda sesli sohbet otomatik olarak başlatılacak. Grup sohbetindeki herkes istediği zaman sesli sohbet katılabilecek ve konuşmaya başlayabilecek. Sesli sohbetin boş kalması durumunda kimse katılmazsa sohbet 60 dakika sonunda otomatik olarak sonlandırılacak.

Yeni özellikle birlikte sesli sohbet 32'den fazla katılımcıyı içerebilecek. Grubun her üyesi, bulundukları grupta sesli sohbet oluştuğunda anlık bildirim almaya devam edecek.

Son Haberler