WhatsApp’a 2 müthiş özellik geliyor: İşte ortaya çıkan ilk görüntüler!

WhatsApp’a 2 müthiş özellik geliyor: İşte ortaya çıkan ilk görüntüler!
Meta’nın mesajlaşma hizmeti WhatsApp için iki yeni özellik yolda. İşte ortaya çıkan ilk görüntüler.

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncellemeleriyle hem daha kullanıcı dostu hem de daha işlevsel oluyor. Özellikle son birkaç yıldır getirilen özellikler saymakla bitmez.

Şimdi ise Meta iki yeni özellik için daha kolları sıvadı ve bu özelliklerden ilk görüntüler de geldi. Sohbet listesine ek olarak, QR kod ile giriş yapma işlevi uygulama için çok önemli yenilikler olacak. İşte detaylar.

WhatsApp’a 2 yeni özellik

WhatsApp beta 2.23.10.6 sürümünde ortaya çıkan ilk özellik filtreler. "Sohbetler" sekmesinde yer alacak bu araç, okunmamış yazışmaları, kişisel konuşmaları ve iş sohbetlerini ayrı ayrı görüntülemeye imkan sunacak.

1.jpg

Bir diğer özellik ise WhatsApp Webb ile kolay eşleşme. Söz konusu yenilik, , WhatsApp beta 2.23.14.18'in bir parçası olarak geliyor.

2.jpg

Daha önce, kullanıcılardan hesaplarını WhatsApp'ın web sürümüne bağlamak için bir akıllı telefondan benzersiz bir QR kodu taramaları isteniyordu. Şimdi, alternatif olarak, bir telefon numarası ve bir kerelik sekiz haneli bir kod kullanmak yeterli olacak. Özellikle kamerayla işim olmasın diyen kullanıcılar için çok kolaylık sağlayacak bir yenilik olduğunu söyleyebiliriz.

Son Haberler