WhatsApp'a çok istenen özellik sonunda geldi: Mesajlar aktarılabilecek

WhatsApp'a çok istenen özellik sonunda geldi: Mesajlar aktarılabilecek
WhatsApp uygulaması yeni güncellemelerini sık sık kullanıcılarıyla paylaşmaya devam ediyor. Bu özellik sonunda eklendi! Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp çok beklenen özelliği sonunda getirdi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP ÇOK BEKLENEN ÖZELLİK SONUNDA GELDİ

Instagram platformu üstünden Mark Zuckerberg tarafından yapılan paylaşıma göre QR tabanlı olarak geliştirilen yeni özellikle birlikte farklı cihazlar arasında mesaj taşıma işlemi yapılabilecek. Yani Android cihazınızdan iOS cihazınıza artık mesajlar taşınabilecek. Bu özelliğin bulut tabanlı taşıma yöntemine göre daha kullanışlı olduğu ve taşıma sınırı da olmadığı öğrenildi. 

whatsapp çok beklenen özellik geldi

Yani iCloud ya da Google Drive gibi veri aktarımı yaparken bir sınır uygulanmayacak. Mesajlarınızı taşımak için ilk olarak taşıma yapmak istediğiniz telefona WhatsApp uygulamasını yükleyerek aynı telefon numarasıyla hesap açmanız gerekiyor. Daha sonra eski telefonunuzdan WhatsApp ayarlar kısmından sohbet seçeneğini seçerek sohbet aktarma seçeneğine tıklamanız ve başlat seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eski telefonunuzda bir QR kod oluşturulacak, bu kodu yeni telefondan okutmanız gerekiyor. Sonrasında mesaj taşıma işleminiz başlayacak. 

Son Haberler