WhatsApp'ı her gün kullananlar dikkat! Yeni özellik o sorunu tamamen ortadan kaldıracak

WhatsApp'ı her gün kullananlar dikkat! Yeni özellik o sorunu tamamen ortadan kaldıracak
Son haberlere göre, WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı. WhatsApp'ın iOS ve Android beta sürümlerinde, fotoğraf gönderirken artık HD kalitesinde fotoğraflar gönderme imkanı sunuluyor. Bu yeni özellikle birlikte, kullanıcılar daha yüksek çözünürlüklü ve net fotoğraflar göndererek iletişimlerini daha da zenginleştirebilecekler. İşte detaylar...

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! WABetaInfo'nun iddiasına göre, iOS ve Android beta sürümlerinde HD fotoğraf gönderme özelliği kullanıma sunuldu. Bu özellikle birlikte fotoğraf gönderen kullanıcılar, daha yüksek kalitede fotoğrafları iletişimlerinde paylaşabilecekler. Şu anda bu özelliğin bazı beta tester'lara sunulduğu belirtiliyor.

WHATSAPP'TAN YENİ ÖZELLİK

whatsapp

WABetaInfo'ya göre, fotoğraf gönderme işlemi sırasında daha iyi bir kalite seçeneği sunuluyor. Ancak, bu seçenek yalnızca büyük boyutlu fotoğraflar seçildiğinde görüntüleniyor. Bu özellikle fotoğraflar orijinal kalitelerinde gönderilemiyor, ancak görüntü boyutları korunuyor ve hafif bir sıkıştırma uygulanıyor.

Varsayılan olarak, her fotoğraf için "Standart kalite" seçeneği sunuluyor ve daha iyi bir kalitede fotoğraf göndermek istendiğinde her seferinde HD seçeneği seçilmeli. "Yüksek kalite" seçeneğiyle gönderilen fotoğraflar, alıcının bu özelliğin kullanıldığı bir fotoğraf olduğunu anlaması için etiketleniyor.

Bu özellik sadece sohbetlerde paylaşılan görüntülerle sınırlı olduğu belirtiliyor. Android için WhatsApp beta'nın en son sürümünü Google Play Store'dan ve iOS için WhatsApp beta'yı TestFlight uygulamasından yükleyen bazı beta test kullanıcıları bu özelliği şu anda deneyimleyebiliyor. Önümüzdeki haftalarda ise daha fazla kullanıcıya sunulması planlanıyor.

Son Haberler