Whatsapp'ta arkadaşlarınızla nabız tutun! Whatsapp anket nasıl yapılır?

Whatsapp'ta arkadaşlarınızla nabız tutun! Whatsapp anket nasıl yapılır?
Whatsapp'ta sunulan anket özelliği sayesinde, sohbet gruplarındaki fikir ayrılıklarına son verebilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir konuda Whatsapp'ta arkadaşlarınızla anket yapabilir ve sonucunu hemen görebilirsiniz. Peki Whatsapp anket nasıl yapılır? İşte detaylar...

2.5 milyarı aşan kullanıcıyla, dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kullanıcılarına sunduğu anket özelliği sayesinde eğlenceli vakit geçirmenize olanak tanıyor. Aynı zamanda kalabalık sohbet gruplarında bir karar alınmasını da kolaylaştıran anket, 12 şıkka kadar seçenek hakkı sunarak, bir konuyu oylayarak en çok hangi şıkkın ağır bastığını hemen size gösteriyor. Peki Whatsapp anketi nasıl yapılır?

WHATSAPP ANKET NASIL KULLANILIR?

Whatsapp'ta anket oluşturmak istiyorsanız, ister mobil ister web sürümde sohbete girin. Web sürümde sol altta ikinci sırada, telefondan ise mesaj yazma kısmının hemen sağında yer alan ataca basın. Orada en altta bulunan "Anket" sekmesine tıklayın. "Soru" yazan kısma istediğiniz soruyu yazın. Ardından şıklara koymak istediğiniz cevapları da tek tek yazın. 12 şıkka kadar bunu yapabiliyorsunuz. Daha sonra göndere basarak o sohbette anket paylaşabilirsiniz.

Ankete gelen yanıtları görebilmek için de anket mesajına gelerek, "Oyları görüntüle"ye basmanız yeterli olacaktır. Cevaplayanların hangi şıkka oy verdiklerini de buradan hemen görebileceksiniz. İşte hepsi bu kadar! Şimdi siz de Whatsapp gruplarında eğlenceli bir anket oluşturabilirsiniz.

Son Haberler