WhatsApp'ta bir dönemin sonu: Artık yapamayacaksınız

WhatsApp'ta bir dönemin sonu: Artık yapamayacaksınız
En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp'ta o dönemin kapandığı duyuruldu. Bilinmeyen aramalar otomatik olarak sessize alınacak. Dolandırıcı ya da spam aramaları artık susturabileceksiniz. İşte whatsapp yeni özellik haberimizde.

Whatsapp üzerinde dolandırıcılık ve spamın önüne geçmek adına yeni özellik yayınlandı. Whatsapp artık bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak sessize alacak. Kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramalara filtreleme özelliği geldi. İşte tüm detaylar...

Whatsapp gizlilik odaklı olarak kullanıcı sayısını arttırmaya devam ederken mesajlaşma uygulamasına yeni özellik geldi. İstenmeyen aramalar filtreleyerek kullanıcıların daha fazla korunması sağlanacak. Özelliği aktif etmek gerekirken bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik susturulacak.

whatsapp susturma özelliği

Özelliği aktif hale getirmek için Gizlilik-Ayarlar-Bilinmeyen Aramaları sustur aşamasıyla gerçekleşir. Sessize alınan aramaları, aramalar listesinden kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp yeni özelliğiyle aramalara karşı gelirken ilk olarak makine öğrenimi odaklı sistem geliştiren platform, spam aramaları otomatik olarak belirlenir. Bilinmeyen aramaların yüzde 50’si kullanıcıdan önce susturuluyordu.

WhatsApp kullanıcılara gizlilik özelliklerini tanıtan bir “Gizlilik Kontrolü” çıkardı. Bu fırsatla beraber platformda bulunan çeşitli gizlilik seçeneklerini ele alarak kullanıcılarla paylaşılır. 

Son Haberler