WhatsApp'ta hareketli günler başlıyor! Kimse telefonunu elinden bırakamayacak: O özellik çok yakında geliyor

WhatsApp'ta hareketli günler başlıyor! Kimse telefonunu elinden bırakamayacak: O özellik çok yakında geliyor
WhatsApp yeni özelliğiyle kullanıcıları şaşırttı. Dünyada en çok tercih edilen çevrimiçi mesajlaşma platformu olan WhatsApp, testini gerçekleştirdiği yeni özelliği ile herkesi telefon bağımlısı yapmaya hazırlanıyor.

WhatsApp, dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma platformu olarak kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak amacıyla yeni bir özelliği duyurdu. WhatsApp'ın beta sürümüyle başlayan hareketli avatar dönemi, kullanıcıları telefon bağımlısı yapmaya hazırlanıyor. Hareketli avatarlar, hareketli emojilere benzer şekilde çalışacak ve ağlama, gülme, kalp atışı ve heyecanlanma gibi tepkileri yansıtacak. Bu yeni özellikle WhatsApp kullanıcıları daha interaktif ve eğlenceli bir mesajlaşma deneyimi yaşayacaklar. İşte detaylar...

whatsapp

WHATSAPP BETA SÜRÜMÜYLE BAŞLAYAN AVATAR DÖNEMİ

WhatsApp, son dönemde yaptığı güncellemelerle adından sıkça söz ettiriyor. Şimdi ise yeni özelliğiyle herkesi şaşırtıyor. Dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi mesajlaşma platformu olan WhatsApp, kullanıcıları daha da bağımlı hale getirmek için yeni bir adım atıyor. İşte diğer ayrıntılar...

whatsapp web

WhatsApp ekibi, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için sürekli çalışmalar yapıyor. Şimdi ise geliştirdikleri yeni özellikle ilgili başarılı sonuçlar elde ettiler ve heyecanla bunu duyurdular.

Bu yeni özellik, hareketli avatarlarla kullanıcıları karşılıyor. Hareketli emojilerin benzeri olan bu avatarlar, ağlama, gülme, kalp atışı gibi gerçekçi tepkilerle iletişimi daha canlı hale getiriyor.

WhatsApp'ın beta sürümüyle başlayan bu hareketli avatar dönemi, kullanıcıları şimdiden büyülüyor. Test aşaması tamamlandıktan sonra tüm kullanıcılara sunulacak olan bu özellik büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. WhatsApp, bağımlılık yaratan ve eğlenceli bir mesajlaşma deneyimi sunma konusundaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Son Haberler