WhatsApp'tan engellendiğinizi hemen anlayacaksınız!

WhatsApp'tan engellendiğinizi hemen anlayacaksınız!
WhatsApp uygulamasında bir kişinin sizi engellediğinden şüphe duyuyorsanız ama bundan tam olarak emin olamıyorsanız, engellendiğinize dair ipuçlarını size anlatıyoruz. WhatsApp'tan engellendiğimi nasıl anlarım? İşte detaylar...

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip olan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta biri tarafından engellendiğinizi düşünüyorsanız, sizin için harika bir yöntemimiz var. Bu yöntemleri öğrendikten sonra engellenip engellenmediğinizi daha kolay şekilde anlayabileceksiniz.

Whatsapp'ta Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Engellediğini düşünüyorsunuz ama emin olamıyor musunuz? Aslında engellendiğinize dair basit şekilde fikir edinebilirsiniz. Sizi engellediğini düşündüğünüz arkadaşınızla olan sohbetinizin üzerine tıklayın. O kişinin çevrimiçi olup olmadığını gözlemleyin. Çevrimiçi olmasına rağmen sizde görünmüyorsa engellenmişsiniz demektir. Bunu anlamak için ortak bir arkadaşınızın telefonundan kontrol edin. Onda çevrimiçi görünüyor ama sizde görünmüyorsa maalesef birileri sizi hayatından silmiş.

Bir başka yöntem ise mesaj atmak. Engellendiğinizi düşündüğünüz kişiye mesaj atın. İnterneti açıksa ve tek tik gittiyse mesajınız, engellenmişsiniz demektir. Bunun anlamak için ortak bir arkadaşınızın hesabından da mesaj atarak karşılaştırabilirsiniz. Onda çift tik, sizde tek tik çıkıyorsa bu sizi engellediği anlamına gelir.

Whatsapp, kullanıcılara engellendiklerine dair bir bildirim yapmaz. Bu nedenle ipuçlarını kullanarak bunu kendiniz bulabilirsiniz. Kişinin fotoğrafı yoksa ve ortak arkadaşınızın telefonunda baktığınızda fotoğrafı varsa bu da engellendiğiniz anlamına gelir. En net belirti de budur.

Son Haberler