WhatsApp'tan Zoom uygulamasını kızdıracak özellik

WhatsApp'tan Zoom uygulamasını kızdıracak özellik
Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, WhatsApp'ta ekran paylaşımı özelliğini açıkladı. Gelecek özellikle birlikte kullanıcılar, görüntülü arama sırasında telefon ya da bilgisayar ekranlarını diğer katılımcılarla paylaşabilecek.

Mark Zuckerberg, WhatsApp için ekran paylaşımı ve yatay mod desteği olmak üzere iki yeni görüntülü arama özelliğini paylaştı.

Technopat'ın haberine göre, ekran paylaşma seçeneği ile WhatsApp kullanıcıları artık görüntülü görüşme sırasında telefonlarını veya bilgisayar ekranlarını diğer katılımcılarla paylaşabiliyor. Bu, belgeleri ve fotoğrafları paylaşmaya, birlikte tatil planlamaya, çevrimiçi alışverişe ve daha fazlasına olanak sağlayacak.

WhatsApp'a zoom gibi özellik

Kullanıcılar tüm ekranlarını veya yalnızca belirli bir uygulama penceresini paylaşabilecek. Özellik bir video görüşmesi sırasında “Paylaş” simgesine dokunduktan ve ardından ekranı paylaşma seçeneğini seçtikten sonra kullanıma sunuluyor. Özelliğin birkaç aydır WhatsApp’ın Android, iOS ve Windows PC uygulamalarında beta testi sürecini geçirdiğini hatırlatalım.

Ekran paylaşımının yanı sıra WhatsApp, mobil cihazlarda görüntülü arama sırasında yatay mod desteğini de ekledi. Bu, daha geniş ve daha sürükleyici bir görüntülü arama deneyimi sağlayacak.

Şirketin rakipleriyle rekabet etmek için görüntülü arama deneyimini iyileştirmek üzere sürekli olarak yeni özellikler yayınlaması dikkatlerden kaçmıyor.

Son Haberler