Xiaomi, Mi Band 8'i tanıttı: 16 gün dayanıyor!

Xiaomi, Mi Band 8'i tanıttı: 16 gün dayanıyor!
Xiaomi, Mi Band 8'in NFC ve NFC olmayan iki çeşidini piyasaya sürdü. Çin'de satışa çıkan yeni akıllı bilekliğin Türkiye'de ne zaman satışa gireceği merakla bekleniyor. İşte Mi Band 8 hakkında merak edilen bilgiler!

Xiaomi kısa süre önce Çin'de ve diğer pazarlarda Xiaomi 13 Ultra akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Bunun yanı sıra şirket, yeni iyileştirmeler ve güncellemelerle geldiği söylenen Mi Band 8'i de tanıttı. İşte yepyeni özelliklerine ve fiyatlandırmasıyla Mi Band 8!

Xiaomi, Mi Band 8'in NFC ve NFC olmayan iki çeşidini piyasaya sürdü. Mi Band 8, altın ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor.

Mi Band 8, 192 x 490 piksel çözünürlüğe sahip 1,62 inç AMOLED ekran ile geliyor. Akıllı bandın ekranı 326 piksel yoğunluğuna ve 600 nit maksimum parlaklığa sahip.

150'den fazla antrenman modu ile donatılmış olup SpO2 takibi, kalp atış hızı izleme, uyku izleme ve adet takibi gibi akıllı sağlık özelliklerini de kullanıcısına sunuyor.

Mi Band 8, Android sürüm 6.0 veya iOS 12.0 ve üzeri sürümleri çalıştıran cihazlarla uyumlu olarak piyasaya çıkarken, cihaz 190mAh pil barındırıyor. Her zaman açık ekran modu gibi özelliklere sahip olan Mi Band 8, normal modda 16 güne kadar pil ömrü sağlıyor. Always-on-Display modu açıldığında bu süre 5 güne kadar düşüyor.

Mi Band 8, 5ATM suya dayanıklı bir gövdeyle geliyor ve koşu kapsülü olarak kullanılmak üzere ayakkabılara takılabiliyor. Akıllı bant 27 gram ağırlığında ve 48mm×22.5mm×10.99mm boyutlarında.

Son Haberler