Xiaomi MIUI 14 için yeni bir güncelleme duyurdu: Razor Project

Xiaomi MIUI 14 için yeni bir güncelleme duyurdu: Razor Project
Halihazırda MIUI 14 güncellemesinin dağıtımı ile uğraşan Xiaomi, kısa süre önce yeni bir güncelleme daha duyurdu Bu güncellemenin adı Razor Project ve birçok yenilikle geliyor.

Xiaomi, Çin'de tanıtımını gerçekleştirdiği MIUI 14 arayüzünü desteklenen tüm modellerine kademeler halinde ulaştırıyor. Güncelleme zaten Çin'deki modellerin tamamına ulaştı, fakat global pazarlarda bunun dağıtımı biraz daha süreç alabiliyor.

MIUI 14, hem yeni özelliklerle geldi hem de sistem genelinde önemli iyieştirmeler yapıldı. Ancak Xiaomi, bu arayüz üzerinde birtakım değişiklik daha yaparak Razor Project isimli yeni bir güncellemeyi duyurdu. Bu güncelleme yine arayüze odaklanırken, ayarlarda da birtakım değişiklikle geliyor.

Razor Project güncellemesi yakında geliyor

Yine MIUI 14'ün bir parçası olan Razor Project, sistem belleğinde önemli yenilikler içeriyor. Örneğin kaldırlmayan uygulamaları kaldırma, ağ tanılama ve daha birçok yenilik bu güncelleme ile geliyor.

79fde958-b3b7-4fbb-ad11-0fbee0af.jpg

-Masaüstü - mükemmel simge
-Masaüstü - Ücretsiz Masaüstü Temaları
-Ayarlar - Ses Yardımcısı - Hoparlörün çalmasına izin ver
-Ayarlar - Ağ Tanılama
-Tema Resimli - Beğendiklerim
-Albüm - Slayt Gösterisini Başlat
-Fotoğraf albümü - slayt gösterisi duvar kağıdı olarak ayarla
-Xiaoai-Akıllı Kısayol
-Xiaoai-Ticket süspansiyon topunu kapıyor
-Xiaoai-Akıllı Giriş

MIUI 14'in bir parçası olarak sunulan bu güncelleme, önümüzdeki aylarda yayınlanacak güncellemelerle kullanıcıya sunulacak.

Son Haberler