Xiaomi yeni akıllı TV, hava temizleyicileri, elektrikli süpürge ve diğer ürünleri piyasaya sürdü

Xiaomi yeni akıllı TV, hava temizleyicileri, elektrikli süpürge ve diğer ürünleri piyasaya sürdü
Xiaomi Hindistan bugün Smarter Living 2023 etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte şirket elektrikli süpürge, hava temizleyici, akıllı TV ve daha fazlasını içeren bir dizi akıllı cihazı tanıttı. İşte Xiaomi Hindistan tarafından piyasaya sürülen ürünlere, fiyatlarına ve bulunabilirliklerine hızlı bir bakış

Xiaomi bugün Hindistan'da iki yeni hava temizleyicisini tanıttı. Bunlar arasında Xiaomi Smart Air Purifier 4 ve 400m3/saate kadar Partikül Temiz Hava Dağıtım Oranına (PCADR) sahip Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite yer alıyor.

Xiaomi Akıllı Hava Temizleyici 4, 23 Nisan'dan itibaren Amazon üzerinden satışa sunulacak. Benzer şekilde, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite da 23 Nisan'da Amazon ve Flipkart üzerinden satın alınabilecek. Her iki hava temizleyici de Xiaomi Home uygulamasının yanı sıra bir uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir. Eller serbest kullanım için Google Assistant ve Amazon Alexa desteği bulunuyor.

Özelliklerden bahsetmek gerekirse, Xiaomi Akıllı Hava Temizleyici 4, mod, hava kalitesi ve daha fazlası gibi göstergeleri göstermek için bir OLED ekranla birlikte geliyor. 400m3 / saate kadar PCADR oranına sahiptir ve 10 dakika içinde maksimum 516 metrekarelik bir alanda hava sirkülasyonu yapabildiği iddia edilmektedir. Üç katmanlı filtreleme sistemi ve 360 derece filtreleme sunar. PM 2.5, PM 10 partiküllerini ve hatta gaz dumanlarını filtreleyebilir.

Xiaomi Akıllı Hava Temizleyici 4 Lite, 360m3 / saate kadar PCADR ile birlikte gelir ve dakikada 6000L temiz hava sağlayabilir. Kullanıcıları hava kalitesi, modlar ve diğer ayrıntılar hakkında bilgilendirmek için bir LED ekrana sahiptir.

Şirket Xiaomi Smart TV X Pro'yu 43 inç, 50 inç ve 55 inç olmak üzere üç farklı boyutta piyasaya sürdü. Flipkart ve çevrimdışı perakende mağazaları aracılığıyla 19 Nisan'dan itibaren satışa sunulacak.

Yeni Xiaomi Smart TV X Pro serisinin geniş bir renk gamında geliştirilmiş renkler, kontrast, doygunluk ve parlaklık ile geldiği söyleniyor. Dolby Vision IQ ve Vivid Picture Engine 2 desteği sunuyor ve ince çerçevelere sahip.

Akıllı TV 4K çözünürlüklü ekran sunuyor ve Dolby Atmos ve DTS:X ses teknolojilerini destekleyen 40W ses sistemi ile donatıldı. Tamamen yeni Xiaomi Smart TV X Pro, Google TV OS çalıştırıyor.

Son Haberler