Xiaomi'nin bu modellerini kullananlara kötü haber: Güncelleme almayacak

Xiaomi'nin bu modellerini kullananlara kötü haber: Güncelleme almayacak
Xiaomi kullananlara kötü haber geldi! Xiaomi kullananlar bu habere dikkat! Artık o modeller güncelleme almayacak. Detaylar haberimizde.

Yazılım desteği almayan modeller belli oldu. Bu modeller hangileri? Hangi güncellemeler alınmayacak? İşte detaylar...

XIAMOI ÜÇ MODELE GÜNCELLEME GELMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Xiaomi EOS listesine eklenen telefonlar artık MIUI, Android veya güvenlik güncellemelerini alamayacak. Xiaomi'nin bu model telefonlarını kullanan kişiler için bu üzücü bir durum. Ancak şirket henüz kapılarını tamamen kapatmadı. Çünkü ciddi bir güvenlik açığı keşfedilirse destek sona ermiş olsa bile güncelleme sağlanmaya devam edecek. Redmi Note 9, Redmi 9 ve Poco M2 model telefonlara yönelik yazılım desteği son dönemde durdurulmuştur.

Xiaomi Üç Modele Güncelleme Gelmeyeceğini Açıkladı

Bu telefon modelleri 2020 yılında tüketicilere tanıtıldı ve satışa sunuldu. Zamanın en iyi sürümü olan Android 10 tabanlı MIUI 11‘i kullandılar. Son üç yıldır düzenli güncellemelere devam eden akıllı telefonlara verilen destek, acil durumlar dışında sona erecek. Xiaomi kimi tüketicilerin beğendiği kimi tüketicilerin ise eleştirdiği bir şirket. Şirket, sattığı akıllı telefonlar için genellikle iki yıllık bir yazılım desteği veriyor. 

Son Haberler