Yemeksepeti'nden bir ilk! Jet ski ile teslimat dönemi başladı

Yemeksepeti'nden bir ilk! Jet ski ile teslimat dönemi başladı
Popüler yemek teslimat uygulaması Yemeksepeti bir ilke imza attı. Şirket, ilk olarak Marmaris'te başlattığı yeni hizmetiyle, jet ski ile teknelere teslimatta bulunmaya başladı. Hizmetle ilgili ayrıntılar açıklanırken, aynı zamanda bir tanıtım videosu da paylaşıldı.

Türkiye’nin köklü hızlı sipariş platformu Yemeksepeti, bugün başlattığı yeni bir hizmetini duyurdu. Yemek sipariş ve teslimat platformunun yeni hizmeti, en popüler tatil yerlerinden Marmaris’te jet ski ile yemek teslimatı oldu. Yeni hizmetle birlikte Marmaris koylarındaki teknelerden Yemeksepeti üzerinden sipariş verilebilecek. Siparişler, Yemeksepeti’nin jet skileri tarafından teknelere ulaştırılacak.

yemeksepetinden-bir-ilk-jet-ski-ile-teslimat-donemi-basladi-2.jpg

Yemeksepeti tarafından paylaşılan bilgilere göre hizmet, bölgedeki tüm üye restoranlarda kullanılabilecek. Teslimatlar, yaz sezonu boyunca Marmaris, Adaköy, Keçi Adası, Bedir Adası ve Karga Adası koylarına yapılacak. Teknelerin tanımlanmasıysa GPS konumuyla uygulama tarafından gerçekleşecek.

Yemeksepeti’nin jet skili teslimat videosu:

Yemeksepeti, son olarak geçtiğimiz günlerde mahalle pazarından alışveriş yapılmasını ve kapıya teslimatını sağlayan hizmetini kullanıma sunmuştu. Yemeksepeti Mahalle bünyesindeki yeni hizmet, İstanbul’da 38 ve İzmir’de 33 semt pazarında kullanılabilir hale geldi.

Son Haberler