Yeni özellikler geldi: Samsung'dan 'Galaxy Buds 2 Pro' için önemli güncelleme

Yeni özellikler geldi: Samsung'dan 'Galaxy Buds 2 Pro' için önemli güncelleme
Düzenli olarak tüm cihazlarının yazılımını güncelleyen Samsung, kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2 Pro için yeni bir güncelleme yayınladı.

Akıllı telefon, akıllı saat ve diğer ürünleri için yazılım güncellemelerini yayınlayan Samsung, üst düzey kablosuz kulaklığı için de yeni bir OTA güncellemesi yayınladı.

Galaxy Buds 2 Pro için yayınlanan güncelleme de önemli iyileştirmelerin yanı sıra, yeni özellikleri içeriyor. İşte gelen yenilik ve yapılan değişiklikler...

Buds 2 Pro için yeni güncelleme

İşte gelen güncellemenin detayları...

- Gürültü engelleme modu, ortam sesi modu ve sesli asistan modu arasında kolayca geçiş yapabilmeniz için yeni bir dokunmatik kontrol seçeneği eklendi.
- Kulaklıklarınızı kaybettiğinizde bulmanıza yardımcı olacak bir "Kulaklık Bul" özelliği eklendi.
- Kulaklıklarınızın pil seviyesini ve bağlantı durumunu gösteren bir widget eklendi.
- Kulaklıklarınızın yazılımını otomatik olarak güncelleyebilmeniz için bir seçenek eklendi.
-"Arama sesini keskinleştir" eklendi (gürültülü yerlerde çok kullanışlı)
- Bazı hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.
-İşitme İyileştirme için Süper Yüksek Ortam Ses Seviyesi eklendi ve etkinleştirildiğinde Ortam Seviyesi seviye 3'ten seviye 5'e geçiş yapıyor.

Bu güncellemeyi almak için, kulaklıklarınızı akıllı telefonunuza bağlayın ve Galaxy Wearable uygulamasını açın. Uygulamada, "Kulaklık yazılımı güncelleme" seçeneğine dokunun ve ekrandaki talimatları izleyin. Güncelleme işlemi sırasında kulaklıklarınızı kullanmayın veya şarj etmeyin.

Buds 2 Pro R2XXU510AWF0 güncellemesi, kulaklıklarınızın ses kalitesini ve kullanım kolaylığını artıracak bir güncelleme.

Son Haberler