YouTube Music'te yeni değişiklik: Artık şarkılar otomatik olarak o listeye kaydediliyor

YouTube Music'te yeni değişiklik: Artık şarkılar otomatik olarak o listeye kaydediliyor
Google'ın müzik akış hizmeti YouTube Music için sürekli değişiklikler oluyor. Son değişiklik ise oynatılan müziklerin kaydedilmesiyle ilgili.

Google, YouTube Music ile önemli bir noktaya geldi. Spotfiy ile rekabet eden platformda sık sık yenilikler ortaya çıkarken, buna kısa süre önce bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz haftalarda masaüstü YouTube Music için tasarım sil baştan değişmiş, bu değişiklik kullanıcının beğenisini kazanmıştı. Şimdi ise oynatılan müziklerle ilgili küçük çaplı bir değişiklik yapıldı.

Şarkılar otomatik olarak son oynatma listesine ekleniyor

Son oynatma listesi, YouTube Music uygulamasında ana menüde yer alıyor. Buradan son 500 şarkıyı görebilir ve istediğiniz zaman tekrar oynatabilirsiniz. Ayrıca, son oynatma listenizi çevrimdışı modda da dinleyebilirsiniz. Bu sayede internet bağlantınız olmasa bile müzik keyfiniz kesintiye uğramaz.

youtube-music-add-playlist-andro-001.jpg

9to5Google'ın haberine göre YouTube Music, yeni yapulılan değişiklikle son oynatma listesini sizin zevkinize göre özelleştiriyor. Örneğin, bir şarkıyı çok sık dinliyorsanız, listenin başına taşıyor. Ya da bir şarkıyı beğenmediyseniz veya atlamışsanız, listeden kaldırıyor. Böylece son oynatma listeniz her zaman güncel ve size uygun oluyor.

YouTube Music'in bu yeni özelliği sayesinde, müzik dinlerken daha fazla zaman kazanabilir ve sevdiğiniz şarkılara kolayca ulaşabilirsiniz.

Son Haberler