YouTube'a kimsenin kullanmayacağı yeni özellik! Nedenini kimse anlayamadı

YouTube'a kimsenin kullanmayacağı yeni özellik! Nedenini kimse anlayamadı
Youtube'den yeni özellik duyuruları geldi. Her abone ol denildiğinde ana ekrandaki farklılık dikkatleri çekecek. Eğlenceli fakat ne işe yarayacağı merak edilen yeni özellik.

Sosyal medya üzerinden farklı platformlara kendi içinde gelişmeye devam ederken yeni özellikler sunulmaya başlandı. Fakat bazen faydasız sadece yeni özellik olsun diye sunulan durumlar gündeme geliyor. Yotube'ye gelen son özellik ise bunların içerisinde yer aldı. İşte Youtube abone ol butonundaki özellik...

Youtube yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ederken ''Shorts'' tarafı öne çıkartılarak başka özellikler Youtube üzerinden kendini göstermeye başladı. Bu durumlar saçma olarak görülsede eğlenceli bir özellik olduğu görülüyor. Artık “Abone Ol” butonuna parlatıcı oje sürülüyor diyebiliriz.

youtube yeni özelik

Son yıllarda Youtube üzerinden vakit geçirmeler artış gösterirken içerik oluşturucular kullanıcılardan kanallarına abone olmalarını sıklıkla tekrar ediyor. İçerik üreticileri kanallarının abone sayısını arttırarak keşfete düşmek için çaba sarf ediyor.

Bununla beraber uzun zamandır takip edilen kanala abone olmayanların sayılarında oldukça fazla. Bu büyük sorun olarak görülmesee içerik üreticileri için ciddi problem görülüyor.

Youtube üzerinde keşfete düşme riskini azaltan durumların önüne geçmek için yeni özellik çıkartıldı. Artık içerik üreticieri videolarında her abone olun ya da abone olmayı unutmayın söylemlerinde ''Abone Ol'' butonu parlayacak. 

Son Haberler